Nu v-atingeți de baltag! Avrămuță , a intrat in greva foamei

Din aceasta dimineata  Avrămuță, Stegarul și samuraiul dac din Piața Universității, a intrat in greva foamei, in fata CSM-ului.

 

„Începând din 6.06.2015, orele 7.07, intru în greva foamei 30 de zile, la Consiliul Superior al Magistraturii, sediul de ședere ilegală a „celor fără justiţie” – membrii CSM.
Înțeleg să-mi manifest opinia şi conştiinţa și astfel fac acest protest extrem datorită gravelor nelegalități pe care Instituțiile Statului ticăloşit – CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete – le comit în contra interesului poporului român:
• Protestez împotriva refuzului „doamnei” Stanciu, cea fără de demnitate şi conştiinţă, de a pleca de bună voie de unde a cocoțat-o băsescu cel demis de poporul român!
• Protestez împotriva unui palament impotent, care nu ține cont de suveranitatea poporului și pare incapabil să oprească abuzurile și nelegalitățile sistemului ticăloşit
• Cer demisia de urgență a membrilor CSM şi a celor 6 de la CCR care au furat votul românilor la referendum!
• Protestez împotriva mizerie morale din CSM și CCR și le spun membrilor lor, înalți demnitari ai României: ați mințit în jurământul de credință făcut față de țară și popor! Ați făcut de rușine justiția din România, legea, ideea de dreptate și poporul român! Sunteți, asemenea lui băse cel mincinos, niște „oameni” fără caracter și fără demnitate! Oameni „fără nici un Dumnezeu”! Plecați! Lăsați-ne!
• Protestez împotriva mizerie morale din Serviciile Secrete! Altceva decât dosare politice știţi voi oare să faceţi! Sunteţi niște mari trădători și vânzători de țară!
• Protestez împotriva mizerie morale din Parchete! Aici se pare că este cuibul unde s-au adunat toți „intelectualii” infractori, magistrații fără conștiință şi fără ştiinţă de carte!
• Felicit magistrații morali din România, în frunte cu Mona Pivniceru, Gabriela Baltag şi Toni Neacşu! Ferice de voi! Sunteți români adevărați! Sunteți binecuvântați!
• Protestez împotriva poziției Grupului de Dialog Social, și în special a poziției „intelighenților” Liiceanu, Pleșu și Patapievici, care confundă grav adevărul cu minciuna, și care sânt, în opinia mea, susţinătorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie, condusă de băsescu
• Protestez împotriva trădării încrederii poporului de către PNL (de la PSD, demn urmaș al PCR, nu aveam nici o pretenție) care s-a aliat cu mafia băsistă pentru a ajunge la ciolan, uitând promisiunile anterioare: „Dreptate până la capăt!”
• Chem la „luptă” adevărata elită a țării: toți românii demni și morali (intelectuali sau nu): implicați-vă, acolo unde sânteți, apărați Adevărul şi, deci, și statul de drept!
Avrămuță Cezar – Stegarul și samuraiul dac din Piața Universității”, a scris Avrămuță pe pagina sa de Facebook.

 

 

             ”Nu v-atingeți de baltag!”

„La 7 eram la CSM. Îmi pregătesc steagul și mă îndrept spre intrare. Văd că este cineva înăuntru care va ieși. Alerg și pun un pas să urc pe clădire când un jandarm mă prinde în brațe de la spate și mă trage jos.
”Domne, nu te gândești și la noi?” zice jandarmul în timp ce îmi dădea drumul din strânsoare.
”mă gândesc omule, dar trebuie să mă gândesc întâi la țară!”
Oricum îl felicit pe jandarm pt promtitudine, dar mai ales pentru curtoazie. Nu avea nici un pic de răutate la adresa mea, își făcea doar slujba. Felicitări! I-am promis că azi nu va avea nici o problemă din partea mea.
Problema este însă managamentul Jandarmerie. Au trimis două loganuri și o dubă pline cu jandarmi! Pentru un singur om!
Ce-i drept, samurai dac.
Totuși nejustificat. Ce va face Jandarmeria dacă ar exista 10 stegari daci? Dar dacă ar exista 100 de stegari daci? Ar fi complet blocați! Aviz Serviciilor Secrete!
PS: se pare că am avut dreptate!
văd la tv acum ca 8 muncitori au făcut presiune asupra patronului care nu le plătea, protestând pe bloc!
Multe salvări și polițai și pompieri veniți!
Patronul a plătit pe loc!
Ce se va întâmpla cu administrația când și alții vor face la fel?”

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.