1 iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Casa Corpului Didactic Călărași, organizează luni, 1 iunie, evenimentul ce marchează Ziua Internațională a Copilului.

Sărbătoriții zilei, copiii, sunt așteptați, începând cu ora 09:30, în Parcul Dumbrava, pentru a se bucura, pe parcursul a 3 ore, de surprizele pregătite special pentru ei! În prima parte a programului, personaje îndrăgite de animație vor interacționa prin jocuri cu copiii prezenți, urmând ca apoi actori ai Teatrului Arabela din București să pună în scenă, în mod interactiv, la cererea copiilor, povești binecunoscute lor. Evenimentul va fi încheiat cu un program artistic de muzică și dans pregătit de preșcolari și elevi din municipiul Călărași.

Copiii ce vor urca pe scenă vor primi pachețele cu dulciuri, Primăria Călărași pregătind pentru toți copiii prezenți bomboane, apă și baloane. Aceștia vor beneficia de servicii de facepainting, modelare de baloane și vor putea pleca acasă cu o amintire personalizată, sub forma unei fotografii!

Totodată, copiii vor putea participa și la expoziția tehnicii din dotare a Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași.

Parteneri ai evenimentului sunt și Crucea Roșie Română-filiala Călărași și Palatul Copiilor, care va fi prezent cu ateliere de creație. Menționăm și faptul că pe toată durata zilei de 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologică va fi liberă.

Sursa: Primaria Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.