Handbal: Ahc Dunarea Calarasi, locul 5 la prima prezenta in Liga Nationala!

Locul 5 la prima prezenta in Liga Nationala pentru Ahc Dunarea Calarasi. Un sezon fantastic inceput in august 2014 cu o victorie in prima etapa, acasa  32-30, cu HCM Constanta si a incheiat ieri, la Constanta cu o victorie in fata campioanei sezonului trecut HCM Constanta cu 35-29.

Pe pagina personala de facebook primarul Daniel Dragulin, suporterul numarul unu al acestei echipe scria: ” Ieri s-a tras cortina peste primul sezon în Liga Națională al echipei de handbal Dunărea Călărași, la finalul căruia ocupăm un binemeritat loc 5.

Vreau să mulțumesc tuturor care s-au implicat, jucătorilor, staff-ului tehnic și, nu în ultimul rând, călărășenilor care au susținut meci de meci această echipă.

Vine un moment destul de greu când unii dintre jucători pleacă la alte echipe, vreau să le urez succes acolo unde vor ajunge și nu vom uita niciodată că în primul sezon al nostru în Liga Națională au contribuit la această performanță călărășeană, locul 5, în contextul în care primele patru echipe din clasament au fost învinse în timpul sezonului de Dunărea Călărași.

Așteptăm ca staff-ul tehnic să vină cu propuneri, să întărească echipa, dar și cu un nou obiectiv. Le vom fi alături în continuare”

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.