Fara scurtaturi si solutii temporare

Cand iti doresti sa obtii ceva cu adevarat valoros si durabil, nu apela la scurtaturi sau la solutii temporare.

Nu poti sa devii un bun profesionist peste noapte, nu poti sa ai corpul pe care ti-l doresti intr-o zi, nu exista solutii cu adevarat eficiente care sa nu necesite timp si dedicare din partea ta.

In orice domeniu de cunoastere ai nevoie sa acumulezi informatia teoretica si apoi sa pui in practica acele cunostinte. Se spune ca avem nevoie de 5000 – 10.000 de ore de practica pentru a deveni un „maestru” intr-un anumit domeniu.

Efortul pe care il pui ca sa acumulezi cunostinte iti modifica structura mintii si astfel, atunci cand ajungi sa pui in practica acele cunostinte, mintea ta va ajunge sa-ti puna la dispozitie (in mod inconstient) informatiile de care ai nevoie. Continuand sa exersezi, vei ajunge un „maestru”, un adevarat profesionist in domeniul tau.

Calea catre excelenta presupune vointa, ambitie, determinare, timp si disponibilitatea de a depunde efortul necesar ca sa obtii ceea ce-ti doresti. De-a lungul acestui drum te vei schimba fundamental si vei deveni o persoana cu adevarat valoroasa.

Focalizeaza-ti atentia pe un domeniu care te intereseaza, acumuleaza cat de mult poti si apoi pune in practica acele cunostinte – aceasta este calea sigura ca sa fii si sa ai tot ceea ce-ti doresti in viata ta.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.