Patinoarul din Calarasi a produs 800 de lei.

Patinoarul din Calarasi a produs 800 de lei.

646x404 Investiţia de 500.000 de lei se va amortiza, în anul 3711
Inaugurat in 2010, asa-zisul patinoar din Călăraşi a fost prezentat ca o victorie a investiţiilor de către mai marii şefii liberali. De fapt niste bucati din plastic, asamblate si lipite intre ele au primit denumirea de patinoar. Pretul 500.000 de lei. Chiar daca a starnit un val de nemultumire, nimeni nu a inceput o investigatie cu privire la aceasta investitie, de fapt teapa pe bani publici. Suntem in anul 2015 si patinoarul este la fel de neatins, ca-n prima zi.

 

„Acest patinoar a adus încasări în valoare de opt sute  de lei în trei ani. Ceea ce înseamnă că în 1.700 de ani îşi scoate banii. Este, într-adevăr, o lipsă de preocupare a acestui Consiliu Sportiv al municipalităţii. Trebuia mutat de anul trecut, dar sigur, din lipsă de fonduri n-am reuşit. Dar anul acesta, vă promit că până în octombrie îl vom muta într-un loc mai populat. A fost o neglijenţă a autorităţilor că n-am controlat permanent această activitate”, supunea primarul din acea vreme a mun. Călăraşi, liberalul Nicolae Dragu.

Cu siguranta ca dezansamblarea lui si caratul la groapa de gunoi, unde ii este locul, va insemna o gaura in bugetul municipalitati.

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.