Johannis tace si face, scut in jurul lor! „Mafia gulerelor albe este mai puternică decât mafia ţigănească”

Constat cu neplacuta surprindere ca DNA a ales sa faca panarama in jurul lui Udrea si a catorva mici derbedi ai epocii Basescu neavand nici un semn de intrebare in jurul ministrului justitiei: Catalin Predoiu (cel care a semnat toate golaniile din Gala Bute), cel care a recomandat-o pe infractoare-procuror Alina Bica, la Butoiul cu miere de la ANRP. Nici pe la ministerul transporturilor, DNA-ul nu doreste sa se uite. Prin contractele cu comisioane grase date de Anca Boagiu, Dobre, Ludovic Orban si altii in a caror mandate Nelu Iordache a primit miliarde de euro. In ochii DNA nu se ridica nici o suspiciune, in privinta aditionalelor la contracte, Iordache i-a denuntat pe toti insa in privinta contractelor principale , tacere totala..Revenind, dupa decizia curtii constitutionale ca nu se poate aplica confiscarea extinsa inainte de 2012, daca se mai baga si o targuiala a pedepsei principale, imaginea este ca furtul bestial al PDL-istilor, al noului PNL, este totalmente acoperit, iar justitia este o parodie johannista. In cazul rudelor lui Ponta, zanganit de catuse si linsajul mamei, in cazul rudelor lui Basescu si a Noului PNL miscari firave, sa nu cumva sa se ajunga la Capii Mafiei GULERELOR ALBE, adica la Blaga, la Predoiu, la Basescu, et comp…si asta la 2-3 ani dupa presiunea antenelor si a RTV-ului. Se vede din avion baieti cine-i protejeza pe Capii Mafiei Gulerelor Albe – Johannis tace si face, scut in jurul lor!

Cat de naiv trebuie sa fii, ca sa crezi ca in campania lui Johannis, au fost bani albi, o campanie condusa de acelasi V. Blaga, cel nominalizat in toate denunturile si trecut in referatele procurorilor ca organizator al caractitei pedeliste, de strangere a banilor, din spagile Microsoft, ANRP… pentru campania lui Traian Basescu.

Fost şef al Poliţiei Române, Ion Pitulescu, 23 iunie 2014: “România este un stat mafiot! Mafia gulerelor albe este mai puternică decât mafia ţigănească”
„În 1996 am avertizat public că România este în pericol să devină un stat mafiot, iar pericolul acesta s-a transformat în realitate. Deci există mafie, bineînţeles că există. Şi, după mine, mafia gulerelor albe este cu mult mai puternică decât mafia ţigănească.”

sursa: romaniafarajustitie.wordpress.com

4 gânduri despre “Johannis tace si face, scut in jurul lor! „Mafia gulerelor albe este mai puternică decât mafia ţigănească”

  1. Daca iohanis tace si il doreste pe acest mirsav politruc basist premier,inseamna ca basismul este patura salvatoare a tot ce a facut basismul ,iar iohanis este tinut la cotroceni tot de cei care l-a slavit pe basescu…..

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.