Arena Nationala – nu va mai putea gazdui niciun meci in 2015

UTI Grup a anuntat ca este posibila suspendarea serviciilor de mentenanta tehnica, întretinere si administrare pentru Arena Naţionala, din cauza nerespectarii de catre Primaria Municipiului Bucuresti  a conditiilor stabilite prin contract, pentru serviciile realizate in perioada noiembrie 2014 – februarie 2015.

„Meciurile de fotbal programate pentru 2015 pe Arena Naţională ar putea fi anulate dacă PMB nu-şi respectă obligaţiile contractuale faţă de furnizorii de servicii. Cuantumul datoriilor Primăriei Municipiului Bucureşti faţă de UTI Grup se ridică la momentul prezent la suma de 3.460.217 lei, dintre care 2.552.748 lei au înregistrat o întârziere de peste 64 de zile de la data scadenţei”, se arata intr-un comunicat de presa al UTI Grup transmis, azi- 17 februarie 2015.

UTI Grup este furnizorul de servicii tehnice pe Arena Nationala din Bucuresti din iulie 2014. Contractul a fost atribuit printr-o licitaţie deschisa, de catre Primaria Municipiului Bucuresti, proprietarul stadionului, pentru o perioada de patru ani.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: