Ciclism: Mark Cavendish, a castigat Turul Dubaiului

Mark Cavendish, a luat prin surprindere lumea ciclismului prin prisma formei aratate, la inceput de sezon.. In Turul Dubaiului, a doua cursa din acest sezon, a beneficiat de o echipa puternica si a obtinut al treilea succes al carierei sale intr-o cursa pe etape. Ciclistul britanic – venit din Turul San Luis, unde si-a trecut in palmares doar o victorie din trei posibile – s-a aflat la un nivel mult mai bun in Orientul Mijlociu, câstigând doua etape. Secundele luate ca bonificatie pe plat, dar si evoluţia buna de pe catararile din ultima etapa, l-au ajutat pe rutierul britanic al echipei Etixx-Quick Step sa se impuna in clasamentul general din Turul Dubaiului, fiind a treia cursa pe etape câstigata, dupa Ster ZLM Toer (2012) si Turul Qatarului (2013).

Astfel, Mark Cavendish a ajuns la patru succese, fiind lider intr-un astfel de clasament, urmat fiind, de argentinianul Daniel Diaz, campionul din Turul San Luis. in plus, startul excelent avut in acest an, are rolul de a-i da mai multa încredere campionului mondial de la Copenhaga, aflat intr-un an foarte important, in care va cauta nu doar victoria in Turul Franţei, dar si prelungirea contractului cu Etixx-Quick Step.

Ciclismul va continua (pe Eurosport si Eurosport 2) între 18 si 22 februarie, este programat Turul Andaluziei. Printre greii ciclismului care au confirmat prezenta în cursa din Spania se numara Chris Froome, Alberto Contador, Nairo Quintana si Bauke Mollema.

Sursa Eurosport

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.