Spitalul Judetean Calarasi- o vaca de muls a liberalilor?

Pentru cei care nu stiu, Spitalul Judetean Calarasi se afla in administrarea Consiliului Judetean Calarasi. Despre modul dezastruos in care firma privata (Tetraedul Medical Consulting) adusa pentru a asigura managementul spitalului, s-a tot scris in presa locala. Dar, domni liberalii aveau drumuri de facut pe la Bucuresti, sa se traga in poza cu Johannis… sa darame guverne sa faca majoritati si alte teme, de interes national, fireste! Pentru binele cetateanului, desigur!

Ce reactie au mari barbati liberali locali Raducu Filipescu (presedinte al Consiliului Judetean aflat la al treilea mandat si Marian Dinulescu vicepresedinte CJ, fost Director CAS ?  Simplu! Cu nesimtirea care le este caracteristica si cu tupeul de noi liberali „curati”, fete mari in politica romaneasca, isi trag masini de lux: Vezi aici cum chelutie bani din bugetul judetean! Adica, in loc de reparatii si modernizare a sectiei de pediatrie isi trag masini de lux ( aproximativ 100000 de euro)

Mai trebuie spus ca Spitalul Judetean Calarasi putea fi modernizat, reparat prin accesarea de fonduri europene…De ce, nu s-a facut? Prin targ se spune ca nu iese nimic dintr-o asemenea afacere!!! Intelegei la ce se face trimitere!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.