Ahc Dunarea- CSM Bucuresti, doua reprize diferite.

Dunărea Călărași, a intrat foarte greu in meciul, disputat aseara cu bogatii de la CSM Bucuresti. Cu primul gol marcat in minutul 14 si cu un al doilea, opt minute mai târziu, prima repriza a fost dezastruoasa pentru elevii lui Aihan Omer. La bucuresteni, au debutat suedezul Weterbrandt si internationalul de tineret Șomlea, dar portarul oaspetilor a fost cel care a contribuit decisiv la diferenta de scor de pe tabela, la pauza: 12-7 in favoarea CSM-ului

In a doua repriza, Dunărea Călărași a incercat sa echilibreze disputa. S-a apropiat chiar si la doua goluri de CSM Bucuresti, dar nu a reusit mai mult. De subliniat si deciziile tampite ale brigazii din Cluj S.Marza  /C.Nedelea, care au iritat spectatorii prezenti in numar record la Sala Polivalenta, peste 2500 de spectatori.

Cu o a doua repriza net superioara primei, 12-10 in favoarea Dunarii, dar insuficienta pentru a remonta diferenta din prima, calarasenii pierd meciul cu CSM Bucuresti.Scor final 22-19 pentru CSM Buicuresti

Cel mai bun marcator al partidei, Marius Stavrositu, cu 6 goluri.
Bogdan Șoldănescu si Alin Șania au terminat mai repede meciul dupa ce au acumulat câte trei eliminari de doua minute.

Dunărea Călărași ramâne pe 6 în clasament si, îsi menține sansele de a accede in play-off, etapa viitoare, sambata 14 februarie jucand la CSU Suceava , lanterna rosie a Ligii Nationale de Handbal.

De mentionat absentele lui Ionut Saulescu, care a suferit o usoara accidentare, la incalzirea dinaintea meciului si a fost tinut pe banca tot meciul si Mateas Ghita care sa accidentat la antrenamentul facut acasa inainte de meciul cu Stiinta Bacau.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.