Baza sportivă de baseball, din Calarasi va fi finalizata in 2015.

Printre lucrarile mari pe care administraţia locala doreste sa le finalizeze anul acesta, se numara si o Baza sportivă de baseball. Amplasamentul acesteia fiind in zona Gradinii Zoo.

Amenajarea unui teren de baseball costa aproximativ 2 milioane de lei, bani care vor fi alocaţi din bugetul primariei. Spunea anul trecut primarul municipiului.

Documentatia tehnico-economica si faza studiului de fezabilitatea sunt aprobate de consiliul local, inca din anul 2011, terenul de 12.000 de metri patraii din apropierea Gradinii Zoologice, fiind repartizat pentru aceasta lucrare. Proiectul a ramas doar pe hârtie, deoarece nimeni nu a inceput lucrarile de construire, pana acum.
646x404

La acea vreme noua baza sportiva cuprindea un teren de joc, tribune cu o capacitate de 600 de locuri, doua terenuri de mini-fotbal cu instalatie de nocturna, teren multifunctional, vestiare si parcari.

De la vorbe la fapte este o cale lunga

Avem o echipa de baseball si este stiut cat de dificilii ii este unui sportiv sa se poata dezvolta, in condiiiile in care ii lipseste minimul necesar, adica un teren bine pus la punct, echipa antrenandu-se pe terenul de zgura din Complexul sportiv Dunarea.  Teren pe care urmeaza sa se construiasca un Bazin de inot. In aceste conditii, echipa de baseball va fi pus in situatia de a nu mai avea un teren de antrenament.

Un gând despre “Baza sportivă de baseball, din Calarasi va fi finalizata in 2015.

  1. Pingback: 1 902 000 lei pentru sportul calarasean | e-provincia

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.