A fost semnat binecunoscutul proiect CL 8

Ieri a avut loc un eveniment asteptat de vreo 20 de ani de locuitorii cartierelor marginase ale orasului CALARASI. Este un un prim pas important care reprezinta incheierea unei perioade de 20 ani, in care oamenii din cartierele: Magureni, Mircea-Voda, Livada, etc au tot asteptat sa beneficieza de o infrastructura moderna de: apa si canalizare. In sfarsit, dupa ani de procese sau mai bine zis de interese mafiot-politice, a fost semnat binecunoscutul proiect CL 8, ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție și a sistemului de canalizare inclusiv stații de pompare a apei din aglomerarea Călărași”, derulat de operatorul regional de apa si canalizare EcoAqua SA.
Contractul initial fusese semnat in anul 2011 cu ENERGOCONSTRUCȚIA Filiala Bucuresti SA, dar, in urma intrarii in insolventa a societatii, contractul a fost reziliat în iunie 2012, dupa ce 10% din lucrari fusesera realizate. In decembrie 2014 a fost finalizata procedura de atribuire, prin care HIDROCONSTRUCȚIA SA Bucuresti a fost declarata firma castigatoare, dupa procese si constestatii depuse de diferiti frustrati.

Valoarea lucrarilor contractului semnat pe 14 ianuarie, este de 38.893.596,56 lei fara TVA. Se vor reabilita si extinde retele de apă, în municipiul Călărași, pe o lungime de 20,7 km și rețele de canalizare pe o lungime de 21,8 km.
La această data, proiectul ar fi trebuit sa fie în exploatare, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Bete in roate vor mai fi, pentru cine nu stie ca in municipiul Calarasi, mafia liberala nu se va deda de la modul gainaresc de a bloca o lucrare care nu le aduce beneficii.

Asadar, cetatenii, cei care sunt dusi de nas de vreo 12 ani de guvernarea LIBERALA JUDETEANA vor trebui sa suporte acum si disconfortul creat, dar trebuie sa avem in vedere motivul si finalitatea proiectului.

2 gânduri despre “A fost semnat binecunoscutul proiect CL 8

  1. Poate dupa canalizare urmeaza si asfaltarea sau nivelarea macar a strazilor, mi-am rupt toba la masina acum vreo 2 saptamani prin gropile lasate de cei care au sapat ptentru gaze….gropi care se adancesc la fiecare ploaie dupa ce absorb apa cei de la Urban…

    Apreciază

    • Exista legislatie pentru cei care fac asemenea lucrari…totul e ca aparatul din subordinea primariei sa mearga pe strazile unde se da autorizatia de constructie si sa de-a amenda daca nu se aduce la stadiul initial respectiva strada sau trotuar…

      Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.