Aldis- in Guiness Book of Records

Intre multe reusite ale anului 2014, la nivel national si international, merita evidentiata prezenta firmei ALDIS Cãlãrasi- România, intr-un top mondial, in Guiness Book of Records!
Cel mai lung cârnat din lume a fost realizat de o echipa de la ALDIS, intr-un spatiu Carrefour din Ploiesti Shopping City. Motiv pentru care ploiestenii au incercat sa-si adjudece acest succes, ca fiind inregistrat la Ploiesti, ceea ce era adevarat, numai ca acel cârnat- cel mai lung din lume- a fost realizat de firma ALDIS din CÃLÃRASI !
62 de kilometri reprezinta distanta Cãlãrasi -Slobozia si înapoi de la Slobozia pâna la Drajna! Un cârnat in care s-au bagat peste 50 de tone de carne, si la care o echipa de 50 de oameni de la ALDIS au muncit, o zi si o noapte, in spatiul rezervat de Carrefour, acolo unde au venit reprezentantii Guiness Book of Records pentru a fi inregistra, oficial, recordul calarasean!
Alina Naghi, proprietara si coordonatoarea firmei ALDIS a continuat, astfel, performanta extraordinara inregistrata, pentru Calarasi, de George Naghi, acela care a infiintat aceasta firma, care a devenit cel mai tare brand national (si acum, iata,international!) din Calarasi, din România!…
Ce-i care s-au grabit, dupa disparitia fondatorului acestei firme, sa-i cânte prohodul au acum un GUST AMAR…si, cu siguranta corul de ” Bocitoare Profesioniste” isi vor alege in 2015 o alta tinta…

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.