Ultimul sondaj al anului spulbera propaganda de dreapta

Ultimul sonaj al anului da un „sut in fund” – „Marelui” PNL si propagandei de dreapta!

Astfel, 69% dintre persoanele intervievate au declarat ca l-au votat pe Klaus Iohannis, in timp ce doar 20% au ales ACL (alianta PNL-PDL), actualul PNL .
In plus, sondajul realizat de CIADO Romania, arata ca alianta dintre PSD, PC si UNPR nu ar trebui sa renunte la guvernare, spun in proportie de 62% cei intervievati, in timp ce doar 21% dintre persoanele chestionate doresc un nou guvern.

De asemenea, la intrebarea: Daca ar trebui Victor Ponta sa demisioneze din functia de prim-ministru, 57% dintre cei chestionati spun ca nu ar fi necesara o astfel de masura, in timp ce doar 38% dintre români sunt de parere ca liderul PSD ar trebui sa renunte la guvernare.

Concluzia mea: Cu toate ca o mare parte din mass-media romaneasca, a dus o campanie de manipulare securistica, sustinuta cu bani multi de apropiatii PNL-PDL, pentru al determina pe Victor Ponta si alianta ce il sustine, sa renunte la guvernare, in detrimentul fomistilor „marelui PNL”, electoratul nu a empatizat…nu s-a lasat dus de nas…Campania viza crearea unei presiuni media si chiar o presiune a strazii…
Nasol, cine le-a da bani, pentru a investi intr-o mega campanie de acest gen. Acum, de la bugetul statului nu prea vor putea sa-i recupereze, nu vor avea acces…si, cum dreapta romaneasca traiste intr-o proportie covarsitoare, pe spatele STATULUI roman, vin vremuri grele pentru ei…

PS. am spicuit date din acest sondaj, pentru ca este unul facut independent si il gasiti pe net, fiind public.

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.