Bombardament cu jucarii de plus la meciul Ahc Dunarea-Poli Timisoara

La initiativa grupari Red Dogs Calarasi, careia i s-a alaturat si clubul Ahc Dunarea Calarasi azi, in pauza meciului: Dunarea -Poli Timisoara, terenul a fost „bombardat” de suporteri cu jucarii de plus. Acestea vor ajunge la cei mai sarmani copii din oras.
10494803_416692705155604_1640648513105489542_n

Sursa foto: Dragos Voicu

Partida, extrem de disputata, s-a incheiat cu un final fericit pentru elevii lui Aihan Omer. Calarasenii s-au revansat pentru meciul din tur de la Timisoara. Scor final 28-25!

De mentionat, nervozitate permanent manifestata de timisoreanul Irimescu si perioada nu prea buna prin care trec elevii lui Aihan Omer.

Pe pagina sa de facebook primarul, Daniel Dragulin multumeste fanilor:

„Călărășenii astăzi au arătat că au inimile mari, ajutând cu câte o jucărie de pluș copiii mai puțin norocoși din oraș! Felicit galeria și jucătorii echipei de handbal Dunărea Călărași pentru inițiativa pe care au avut-o. Și eu, împreună cu familia mea, am răspuns pozitiv apelului făcut de echipa de handbal. La pauză suprafața de joc a fost umplută cu jucării.

Totodată, felicit jucătorii și antrenorii pentru revanșa pe care ne-am luat-o astăzi în fața celor de la Poli Timișoara, tabela arătând la finalul celor 60 de minute 28-25. Băieții știu să ne ofere spectacol sportiv de fiecare dată!

Pentru Dunarea urmeaza o noua revansa, acasa cu HCM Constanta, meci din optimiile Cupei Romaniei. Partida se va desfasura pe 17 decembrie de la ora 17.00.

Mai jos aveti un video emotionant realizat de: editia.ro