Catalin Predoiu sare in apararea lui Alina Bica

Cu fiecare zi ce trece mai descoperim ce gandesc si fac ce-i din spatele lui Iohannis, de parca n-am fi stiut. Unul din echipa de profesionisti, de fapt de talhari profesionisti, din spatele lui Iohannis, CATALIN PREDOIU, sare de kur in sus pentru amica Alina Bica, un cap al mafiei retrocedarilor.

„A fost echipă mare și puternică la Ministerul Justiției, altfel nu reușeam toate acele obiective”, a spus Cătălin Predoiu, la Digi24, precizand ca a lucrat foarte bine cu secretarii sai de stat, inclusiv cu Alina Bica.

Vechiul proverb: „Corb la corb, nu-si scoate ochii”  il putem aduce la zi: „Mafiot liberal la mafiot liberal, nu isi scoate ochii”

Ma intreb si eu, ca multi altii, se va merge si la celelalte retrocedari, la fel de gaunoase sau se va pune batista pe tambal. Ca deh!!!… PNL, ar vrea la guvernare, si-ar ramane prin extindere cercetarilor in privinta rtrocedarilor si, nu numai, in fundul gol…ma refer la esalonul 1 si 2 din acest nou partid cu membrii si lideri vechi…de cand lumea si democratia, pe aceste meleaguri…si, fiind de dreapta ce putea sa faca… sa „suga” bani de la bugetul de stat.

Hai, s-aveti o zi placuta!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.