Kira Hagi, bursieră la New York Film Academy

Kira Hagi a fost admisă la Universitate de film şi actorie, New York Film Academy, una din cele mai prestigioase universitati de actorire din lume.

Kira Hagi, fiica celui mai cunoscut fotbalist român din toate timpurile a povestit, într-un interviu acordat site-ului urban.ro, despre experienţa sa, dar şi despre pasiunea pentru actorie.

”Am fost foarte fericită. Terminasem audiţia în Londra, pentru NYFA, au venit la mine şi au zis <<uite, o să mai vorbim, o să ne mai vedem>>. Am ieşit, m-am uitat la mama în ochi şi m-a întrebat <<cum a fost?>>. Am zis <<hai să ieşim>>, am ieşit şi am început să dansez de fericire, am dansat. Nu ştiam că o să mă contacteze şi o să-mi dea şi o bursă, dar am fost fericită că au zis că mai vorbim. Şi când am auzit anunţul cu bursa eram acasă şi am început să dansez din nou”, a povestit Kira Hagi.

Întrebată de unde vine încrederea în sine, Kira a răspuns că aceasta se datorează familiei ei: „Am încredere că o să pot să fac ce vreau, să devin actriţă, regizor şi orice în domeniul acesta cu ajutorul familiei, să mă susţină emotional pentru că e greu, e un domeniu vast, e un business imens la nivel internaţional. Şi vreau să intru în lumea asta. Ca să intri în lumea lor ai nevoie de suport emoţional şi moral, cel mai mult”.

Kira a debutat pe marile ecrane, în cadrul festivalului Anonimul 2014, în pelicula: ”Bucureşti, te iubesc!”.

Kira, bifează o performantă fantastică, de care noi romanii, trebuie sa fim mandri , Gică Hagi in ciuda contrelor pe care le mai are cu presa, a realizat performante, atat pe teren cat si in felul in care si-a crescut si educat copii . Perfectiunea nu este monopolul nimănui, asa că BRAVO GICA HAGI!!! BRAVO KIRA HAGI!!

2 gânduri despre “Kira Hagi, bursieră la New York Film Academy

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.