Taxa pe proprietate- golania politica romaneasca!

Taxa pe proprietate este poate cea mai nedreapta dintre toate taxele. Pur si simplu statul( cu cohoarda lui de angajati in mare majoritate angajati pe ba za de cumetrii) iti ia bani pentru ca ii ai. Nu te ajuta sa-ti consolidezi casa, nu-ti face amenajari la teren, nu-ti da subventii ca sa-ti tragi utilitatile. ABSOLUT NIMIC. Iti ia banii pentru ca ai dovedit ca ii ai cumparand-ti acea proprietate.
Ce face el statul cu banii tai? Ii baga in conturile clientelei politice …simplu, fara prea multe exemple ca e plin net-ul de
Ce fac guvernele altor state cu oamenii normali la cap:
„Guvernul spaniol a anunţat, la sfârşitul lunii iunie, o reducere semnificativă a impozitelor pe care salariaţii şi companiile din peninsulă le vor plăti începând cu 2016”.

Ceea ce nu a subliniat nimeni este de ce proprietatile imobiliare isi maresc valoarea odata cu inflatia pentru ca este cunoscut fenomenul, la noi in tara valoarea proprietatilor imobiliare scade si nu creste, deci cresterea valorii imobilelor cu valoarea inflatiei este dovada de o incompetenta crasa si hotie politica , asta nu denota decat dorinta de „jupuire” a propriilor cetateni.
In mod normal daca am avea un ministru de finante si un prim-ministru competenti, valoarea proprietatilor imobiliare ar trebui sa scada.

 

Radio Erevan:
-Cine a fost primul socialist?
Raspuns:
-Cristofor Columb deoarece desi nu stia unde se afla si incotro se indreapta,o facea pe banii contribuabililor.
O dezbatere serioasa pe acesta tema cred ca ar trebui facuta nu numai de politicieni( in care eu nu am incredere) dar si de catre noi toti, asta as dori sa vad in campaniile electorale. Ceea ce nu-mi explic de la un guvern de STANGA, cum se face ca pentru. masinile de pana la 2000 cm3 cresc impozitele, iar pentru. masini mai puternice scad, si culmea, cresc si pentru. masinile de Marfa ceea ce inseamna preturi mai mari la produse!? Poate o fi vreo explicatie si nu o vad eu….!?

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.