Tainuirea si dezvelirea Fetei Creatorului(3)

DESCRIEREA TAINUIRII FETEI

Sa sufere chinuri, cum ar fi- venit insuficient, sanatate slaba, degradare, esuarea planurilor si insatisfactii emotionale, cum ar fi imposibilitatea de a-si tine prietenul la distanta de necazurile sale.
Sa se roage fara sa primeasca raspuns.
Toate cunostintele oneste ale persoanei sufera de saracie, sanatate subreda si tot felul de impovarari si cunostintele haine o batjocoresc in fiecare zi si sunt sanatoase, instarite si duc o viata fara griji.
Toate cunostintele sale cinstite, care pastreaza Tora si Mitzvot, par crude, egoiste, ciudate sau proaste si nepoliticoase, de parca ar fi hipnotizate. Persoana simte repulsie in preajma lor, chiar si in Gradina Edenului si nu poate suporta sa fie cu ele nici macar un moment.

DESCRIEREA DEZVALUIRII FETEI

Primirea din abundenta a binelui si a pacii si obtinerea traiului usor si implinit. Persoana nu va simti niciodata saracie sau boala, este respectata oriunde s-ar duce si isi duce cu usurinta la capat orice plan isi pune in minte.
Cand se roaga, primeste imediat raspuns. Cand isi imbunatateste drumul, persoana devine plina de succes si cand isi inrautateste drumul, pierde succesul.
Toate cunostintele sale care merg pe calea dreapta sunt instarite, sanatoase, nu stiu ce e boala, sunt foarte respectate de oameni si traiesc in pace si liniste. Si cunostintele persoanei care nu urmeaza calea dreapta sunt sarace, pline de necazuri si suferinte, sunt bolnave si sunt decazute in ochii oamenilor.
Persoana considera toate cunostintele sale oneste ca fiind destepte, rezonabile, manierate, cinstite si placute, incat este o delectare sa fie printre ele.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.