Invierea Sperantei

Fie ca suntem religiosi sau nu, fie ca am imbratisat sau nu o anumita forma de spiritualitate, putem sa celebram acest moment al sarbatorilor Pascale ca pe un simbol care ne arata calea catre maretia care exista in fiecare dintre noi.

Sarbatoarea reprezinta pentru mine Invierea Sperantei, Iertarea noastra si a celor care consideram ca ne-au gresit si Lumina care ne calauzeste mintea astfel incat gandurile si comportamentele noastre sa fie ghidate de cele mai frumoase valente ale sufletului omenesc.

Pe langa traditiile pe care de multe ori le urmam fara sa le simtim sau sa le gandim, ar fi mult mai benefic pentru fiecare dintre noi sa ne luam un moment si sa ne purificam gandirea si sufletul, sa depasim ura, furia, tristetea, frustrarea, nemultumirea si tot ceea ce ne innegureaza existenta si sa pasim mai departe cu speranta, iertare, intelegere, compasiune si iubire pentru noi insine si pentru viata, in toate formele ei.

Tu dai semnificatie vietii tale si este in puterea ta sa permiti Luminii sa-ti calauzeasca pasii in fiecare moment al existentei tale.

Sarbatori fericite!
Va imbratisez cu drag,

florentin!

Un gând despre “Invierea Sperantei

  1. Ca de obicei, sunt în asentiment cu cele transmise de tine. Te îmbrățișez și eu și îmi doresc să ai un Paște fericit alături de toți cei dragi sufletului tău!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.