Golania asigurari obligatorii a locuintei

Asigurarea asta obligatorie este un impozit/bir mascat. Am mai auzit si, eu comparatii cu RCA-ul auto, dar alea sunt pentru terti. De casco obligatoriu inca nu am auzit sa existe pe undeva. Persaoana respectiva, este cel care detine o societate de asigurari si alimenta propaganda unui personaj politic, bineinteles, ca din banii celor care au platit aceasta asigurare…iar, astazi se afla intr0un scandal imens…stiti la cine ma refer?? Ca ati auzit de ASTRA!
Intr-o tara normala, legea asta era neconstitutionala, dar in Romania, in tara in care grupurile mafiote legifereaza legi pentru bunastarea grupuli , ne mai surprine asta. Poate sa ne surprinda pasivitatea societati civile care nu reactioneaza la furtul organizat prin lege…de indivizi fara scrupule…Scandalul de la ASTRA e doar o mica parte din ceea ce s-a intamplat si se intampla cu banii celor care sunt obligati( nu exista reglementare europenana in aceasta speta) sa-si faca asigurari….De fapt, noi fraieri le ASIGURAM astora bunastare, propaganda si mitocania…

Deja, furtul organizat al mafiilor din Romania, a devenit constant si indiferent tuturor guvernelor, ba mai mult el este si legiferat prin Parlament, adica frate tu esti obligat sa cotizeze la o firma de asigurari , nu conteaza ca vreodata vei suferi sau nu in urma unei inundatii, bani sa dai, si-om vedea noi dupa daca societatea la care te-ai asigurat va mai exista…

Am mai spus si ma repet, intr-o tara normala legea asta era neconstitutionala si indivizi care au propus asa ceva, plus grupul mafiot din spatele ei, erau in puscarie cu anii grei de executat, dar in Romania ei ne ranjezsc pe la diferite evenimente mondene surpinse(filmate si prezentate) de propaganda lor din mass-media!!!

As vrea sa vad in Romania ca societatea civila nu e manipulata: Eh… uite pentru d’astea e de iesit in strada ;) pentru… ca tot ii iubim pe aia tineri si frumosi :))) Ce dovada mai trebuie sa apara, in afara scandalului de la ASTRA…cati dintre romanii nu  s-au fript dupa ce au avut un accident si asiguratorul(mafiotul) sub diverse tertipluri, a refuzat sa plateasca despagubiri…Sunt mii de procese in acest moment!! oare chiar nu ne pasa!!!…ca suntem furati pe fata!!

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.