USL- De la sublim la ridicol

„De la sublim la ridicol nu este decât un pas.” asta spunea Napoleon Bonaparte … şi uite cum USL-ului i se potriveşte de minune acest citat. Nu mă interesează cine ce a zis, ce a făcut şi de ce sau cum, important este că n-au nicio greaţă în a-şi pune poalele în cap în văzul oamenilor, a românilor care i-au votat să facă ceva … Au orgolii mai mult sau mai puţin justificate, se ceartă pe funcţii, pe influenţe politice … sunt dezgustători cum au ajuns! Şi nici măcar ruşine nu mai au atâta vreme cât se bălăcăresc în public … Mi-e jenă de jena lor, mi-e silă de toată această aşa zis clasă politică. Nu le-a păsat nicio clipă de România, de români, de viaţa noastră … Şi pe fondul acestor certuri, scandaluri pe oase (roase deja de alţii), România va fi din ce în ce mai sărăcită de bogăţii, va fi din ce în ce mai împovărată de datorii şi încet, încet va rămâne fără identitate naţională … România ca stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil în curând va fi doar o amintire … să le fie RUŞINE tuturor politicienilor care au condus ţara în ultimii 24 de ani şi ne-au adus aici!!!

Pe mine, ca şi pentru muţi români, ne doare în bască de viitorul USL …si, de alegerile ce vor veni, atâta vreme cât lor de VIITORUL ROMÂNIEI li se rupe. Astia-s oameni politici … şi cum politica e o curvă, ei nu sunt decât nişte dame de consumaţie…

Un amicimi spunea :”la referendum mama a avut probleme, pentru că cei din localitate îi cunosc afinitățile, anul ăsta familia mea nici nu vrea să mai audă de vot…”

Si, asta era o problema care trebuia rezolvata, pentru ca si eu stiam ca votul e democratic si secret! …ca asa-i de altfel in toate statele democratice!

3 gânduri despre “USL- De la sublim la ridicol

  1. Din păcate, ăsta e tristul adevăr. Poate că totuși în viitor lucrurile se vor schimba, dacă ne vom trezi mai mulți. Că și manipularea asta merge doar pentru că oamenii sunt pasivi și înghit orice. Nu poți păcăli niște oameni lucizi. Și din ce văd eu, cel puțin pe bloguri, lumea începe să se trezească, iar internetul oferă alternative la presa scrisă, care e aservită celor ce plătesc mai mult.

    PS: Șterge te rog comentariul anterior și aprobă-l doar pe ăsta, mersi. 🙂

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.