Teoria fara practica!

Teoria fara practica,este egala cu zero..Tot la fel este si cu vorbele…Daca spunem una, apoi vom face alta,
inseamna ca vorba este egala cu zero!!
Nu stii -Te invatam…Nu poti -Te ajutam…Nu vrei-Te obligam! Sa nu uitam! Daa..vorbesc cu cei ajunsi la MATURITATE,adica la 40 de ani Plus! ceilalti sau celelalte care nu au atins aceasta varsta de vis, pot fi intelesi intr-o oarecare masura, si nu pot fi condamnati chiar atit de aspru ca cei peste 40….de ani! Logic, nu crezi? Unui copilas de 5 ani, nu-i poti cere sa rezolve ecuatiile care se cer la bacalaureat!
Repet….Cel/Cea, care crede ca s’a dezvoltat din vreo molecula uitata prin univers sau prin vreo mutatie spontana sau a evoluat din vreun micro-organism necunoscut sau vreo explozie de lumina, trasformata in gorila sau cimpanzeu, efectiv, respectivul/respectiva sunt oameni irationali, mai bine zis, niste nebuni in libertate!! De ce spunt toate astea?? Deoarece chiar si cel mai simplu om isi poate da seama ca din nimic, nu se poate construi ceva…Simplu!

Citi oameni de stiinta sunt,tot atitea teorii..asa ca, acestia dau cu presupusul,iar fraierii le cumpara cartile sau mai rau de atit..Toate aceste chestii se predau in scoli, licee si facultati!! Asta am fost invatat si eu la scoala, ca am evoluat din maimuta, iar aceasta dintr-un microorganism ratacit prin univers.Hmmmm
Eu nu stiu daca voi realizati cita nebunie poate exista in mintile acelor oameni care au scos pe piata astfel de teorii..apoi TURMA, crede ceea ce i se spune!?!?!!!!

Vobim de evolutie…chiar ca am evoluat…Dar in ce am evoluat?? De la Newton pina azi? Intrebarea cea mai simpla care le inchide toate osile-rationalului
-De unde a aparut acel microorganism, molecula, energie, cum vrei sa o numesti??!!
Raspunsul lor:
-A exista dintodeauna…asta ar insemna sa fim si noi nemuritori!!Dar tot eii se contrazic unii pe altii !! Deoarece dupa radiocarbon 14C, ar fi trebuit sa fie toti pe aceasi idee, dar unii spun ca universul are virsta de milioane de ani, iar altii miliarde de ani…si mult mai mult de atit, acestia nu realizeaza ceea ce spun..Adica cum? Din moment ce dau o virsta materiei, aceasta nu are cum sa fie dintodeauna…iar daca nu a fost dintodeauna, atunci -Cum a aparut sau -De unde a aparut??!!

Din toate punctele de vedere, este foarte usor de priceput cum stau lucrurile, dar pentru asta trebuie sa fi Logic si Rational.
Nu trebuie sa fi Newton sau Einstein, pentru a intelege ca orice limita trebuie sa aiba si un limitator!
Ca de exemplu: orice constructie a fost limitata de constructorul acesteia, si nu poti spune ca un pahar de unica folosinta sa construit singur!!Sa nu mergem prea departe,ci sa privim constructia Omului!!

Daca acesta specie de om-cercetator-stiintific, nu a reusit sa ajunga la capatul universului, spune foarte simplu ca acest univers este nelimitat…si aci fraierul sau fraierii, nu realizeaza ceea ce spun!!De Ce?
Deoarece tot ei spun ca inceputul a fost”CINDVA”…iar din moment ce exista inceput, automat trebuie sa fie si sfirsit!!Hmmmmmmmmmmmm….Asta inseamna sa nu gindesti limpede!

Daca nu ar fi fost toate aceste teorii timpite, nu as fi reusit sa inteleg niciodata cuvintele celui mai intelept om al tuturur timpurilor, regele Solomon fiul lui David.
„Planurile pe cari le face inima atirna de om, dar raspunsul pe care-l da gura, vine de la Domnul!”(Pilde16;1)
Intrebarea pusa de cei IRATIONALI:
-CE a fost primul; Oul sau gaina?!
Tembelule,tu te-ai nascut din femeie sau din tomberon…sau ai aparut din neant??!!Multa minte le mai trebuie unora…

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.