Oameni! Vorbind despre ei!

Vorbind despre oamenii! Nu despre calitatile sau defectele lor, ci despre aparitia unora si nu a altora, in viata noastra.

O poveste ( sau poate ca nu-i poveste) spune asa 🙂 Inainte de a veni aici, pe pamant, noi, suflete fiind, facem un pact , o intelegere, cu alte suflete…cu cele cu care ne vom intersecta in viata asta, ele avand rolul de a ne oferi ajutor, bucurie, tristete…lectii. Deci, noi hotaram cu cine vom experimenta , cu cine vom plange, cu cine vom rade…din cauza cui vom suferi.

Se mai spune ca oamenii intra in vietile noastre pt un Motiv, pt un Sezon sau pt o Viata. Suflete diferite, roluri diferite.
Cei care intra pt un Motiv, vin pt a ne asista in momentele dificile, pt suport, pt a ne indruma , pt a ne ajuta fizic , emotional sau spiritual. Dupa ce isi termina ce au de facut, ei dispar…pur si simplu. Pleaca sau dispar fizic. Iar noi ar trebui sa acceptam asta, constientizand ca ei au venit chemati de o nevoie a noastra.

Cei care vin pt un Sezon, vin pt a-ti da bucurie, pt a te invata ceva ce tu nu stiai, iti aduc o experienta de pace extraordinara. Dar doar pt un sezon.

Iar cei care vin pt o Viata, sunt ” greii”. Ei au rolul de a te invata lectiile importante, lucruri pe care trebuie sa le construiesti pt a avea o baza emotionala solida. Treaba lor e asta. A noastra e aceea de a accepta lectia, de a iubi acea persoana si mai ales, de a pune in practica tot ceea ce ai invatat in relatiile anterioare.

Simplu, nu? Ar trebui, stiind toate astea sa nu mai existe in mintea sau in sufletul nimanui …teama, nelinistea, intrebarea, suferinta…atunci cand unii oameni importanti pt noi…pleaca sau dispar 🙂

Poate daca , atunci cand venim aici, n-am uita tot, n-am uita toate intelegerile facute cu …parintii nostri, cu copii nostri, cu iubitii nostri, cu prietenii nostri…care ne parasesc la un moment dat pt ca, nu-i asa… asta a fost intelegerea.Poate ca ar fi mai usor. Dar daca ar fi usor….noi cum am trece prin viata asta? 🙂

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.