Tipul de viata care ni se impune de societate

Cu toate ca nu vreau sa scriu despre viata mondena, a acelora care sunt luate ca exemplu , o fac totusi pentru ca nu pot sta indiferent. Uitati-va la unde duce banul mult si la familiile care nu dau ca exemplu dragostea? Uitati-va la ce a ajuns familia Prigoana, o familie tot mediatizata? Uitati-va la familia Columbeanu? Sau mai recent ce final are Oana Zavoranu?
Imi pare rau sincer de aceste suflete pentru ca au intrat intr-o hora din cauza lipsei dragostei. Aceste persoane au o viata distrusa si cu toate acestea ei habar nu au de ce au ajuns asa. Imi pare rau de familiile destramate pentru ca acolo nu sufera traume doar parintii, ci si copii. Acesti copii, dupa cum am mai spus si in alte articole, vor distruge si ei alte vieti pentru ca habar nu au ce e aia dragoste si ce face o familie reusita. Rezultatul dezastruos apare ca urmare a unei vieti dezechilibrate, a faptului ca au pus accent mult pe rautate, invidie, perversitate, pe dorinta de a acumula averi sau bunuri materiale. Acest rezultat era de asteptat de mult pentru ca acolo unde nu e iubire nu are finalitate.
Dragostea e cea care face o viata reusita, o dragoste pe care mai toti sterg cu ea pe jos pentru ca li se pare ca daca fac asa ceva se distrug, se injosesc. Nimeni nu poate schimba aceasta societate decat numai bunul Dumnezeu cand vom deveni mai buni. Atunci cand vom avea exemple bune, atunci cand toti vom fi sinceri cu noi insine atunci se va produce miracolul. Miracolul se va produce cand fiecare va intelege ca numai dragostea ne va salva. Chiar si criza asta cat de accentuata este , nu s-ar fi simtit daca eram oameni unul cu altul si ne ajutam fara interes. Dar cum fiecare isi vede de problemele lui, tocmai egoismul ne distruge.
Uitati-va cum cei de la putere se ajuta pe interese. Acum cateva zile citisem ca Ponta ia promis lui Adrian Nastase ca il va scoate din inchisoare. Nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni , numai ca legile care sunt , sunt de fapt pentru prosti. Pentru cei care sunt curati. Toti cei murdari vor scapa basma curata. Pacat ca toti ne furam caciula. Oamenii sunt obositi din cauza crizei si nu mai au putere sa lupte si din aceasta cauza cei de la putere isi bat jos de noi.

SURSA: http://informatii-noutati.blogspot.ro/

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.