Spectacole la tine acasă”, de Zilele Constanței

Artiști de renume aduc „Spectacolele la tine acasă” în autobuzele etajate care ajung de azi în cartierele Constanței. Bogdan Ioan, Dl. Goe, Lucian Colareza, Jazzy Jo Experience vor asigura distracția, dar vor fi ajutați și de o multitudine de personaje. Începem în Poarta 6 și continuăm in cartierul CET, parc Far, parc Dragoslavelor, piațeta Badea Cârțan și cartier Inel II – pădurea urbană.

 

Zboruri ale aeronavelor Eurofighter Typhoon de Ziua Constanței
Spectaculoasele avioane Eurofighter Typhoon, conduse de piloţi ai detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing și Escadronului IX (B) din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, vor survola zona aeriană din proximitatea Falezei Cazinoului din Constanța, în data de 21 mai 2024, ora 18:45.
Acesta este cadoul pe care detașamentul britanic îl face constănțenilor cu ocazia Zilei Constanței. Piloții vor marca această ocazie atât de specială pentru noi toți printr-un zbor dedicat locuitorilor din Constanța. Astfel, dacă vă veți afla pe Faleza Cazinoului, veți avea ocazia unică de a admira spectaculoasele aeronave britanice.

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.