M. Dulce, pune in pericol sanatatea calarasenilor

Din 1990 și pana la venirea în primarie, a lui Marius Dulce și cu el, a găști de incompetenti, Municipiul Călărași,  dispunea de multe spatii verzi. Este adevărat ca unele dintre ele erau neîngrijite,  dar aici este și vina celor care , din comoditate sau lene , nu îngrijeau spatiile verzi , mai cu seama cele dintre blocuri.

De la venirea în primarie , în 2020 , a lu’ Dulce, Calarasiul este iintr-o continua  „modernizare”…NU va gândiți ca s-a apucat sa asfalteze cartierele Magureni,  Mircea Vodă, Oborul Nou, FNC, Tinereț , etc. Nu …s-a apucat sa facă parcări de domiciliu pe spatiile verzi… ca asa i se cere de către pesedisti postaci de pe pagina personala de pe facebook.

Rupți de realitățile actuale , incompetenti și aduși în primarie pe criteriul carnetului de partid, funcționari lu’Dulce nu sunt în stare sa pună pe hârtie un singur proiect cu finantare europeana pe bugetul 2021-2027. Pe PNRR , Călărașiiul nu are nimic ZERO.  Sunt comune care au deja proiecte cu finantare europeana și PUTUROSI LU’ Dulce sunt mai degrabă preocupați cu noile jocuri pe PC sau telefoane. Dîn când în când se mai lauda cu proiectele fostei administrati și alea intarziate.

Calarasiul sub ‘ minunata guvernare locala” pesedista se transforma intr-un oraș prăfuit și cu o speranta de viata, a locuitorilor, scazuta. De acea tineri pleacă fără sa mai privească înapoi,  dar pe AROGANTUL primar nu îl intereseaza are o obsesie cu parcările în locul spatiilor verzi

Despre sportul calarasean ( handbal masculin, futsal, fotbal) se stie cine le-a falimentat. Lui Dulce nefiindu-i pe plac activitățile sportive pentru ca nu putea sa ia parandarat.

Și,  cum spunea un fost administrator din primărie: ” Pe ce pune mana Dulce , distruge. Un arogant fără scrupule, pus doar pe îmbogățirea lui și a celor care l-au sprijinit. ”

 

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.