Fiecare-n bula lui!

Gata, m-am maturizat. M-am uitat de câteva nopți la „Narcos” și, în sfârșit, mi s-a făcut jenă de vechile mele postări despre cum să ne implicăm blah, blah, să nu lăsăm țara asta blah, blah… Mă-ntreabă mama dacă mi-am pus steag la fereastră. Asta după ce s-a-ntors din piață și s-a văitat că au crescut toate prețurile.
Io zic că o să punem curând doliu sau lacăt la ușă și pa! pa! la aeroport când, după câteva zile de fasole, cârnați și mii de ii foarte românești pe facebook o să urmărim tâmpi și abulici știrea cu amnistia și grațierea. Noi să fim sănătoși și patrioți   Fiecare-n bula lui!

Cel mai nasol că după toate cele 4 serii, nush cine m-a pus de m-am uitat iar la ăia care dădeau năvală disperați pe scările catedralei neterminate, pe urmă la clipul ăla national despre lupul norvegian, și m-a apucat și un sentiment așa, cald, înțelegător, de milă și resemnare. Mă duc să pun steagul, ce să fac!?

6 gânduri despre “Fiecare-n bula lui!

  1. Fiecare om alege sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta. Fie ca e Romania sau nu, fie ca se roaga in categrala sau nu se roaga deloc. Am devenit prea repede rautaciosi, aruncam vorbe care ranesc fara sa ne pese. Pacat…

    Apreciază

  2. Probabil urma să se închidă și oamenii nu mai aveau răbdare încă 3 ani. Unii din noi poate nu mai apucăm peste 3 ani…
    Nu e nicio legătură între credința unora și dezamăgirile celorlalți. Să își vădă fiecare de pasiunea lui . Nu râde nimeni de cei ce petrec 8 ore pe DN 1 pentru o ciorbă de burtă la cota 2000. De ce sa râdem de cei ce vor să vadă singura realizare a acestui popor de centenar?

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.