Lui Dan Alexa ii „pute” Dunarea!

Imagini pentru dan alexa Daca tot pleaca Dan Alexa, cf., interviului dat pe gsp.ro, aparut azi, sper sa ia si multe trofee…conform spuselor sale, cu Astra Giurgiu, desigur!:)) Eu le doresc, celor de la Astra si lu’ Chirurgu’ …faliment placut!!!:)

Clubul Astra este in pragul falimentului. Condamnare patronului la 3 ani si 6 luni, pune sub semnul intrebari, activitatea clubului.

La Astra Giurgiu situatia este mult mai agitata decat se prezinta. Plecarea lui Gigi Mulţescu nu este singura, clubul a fost parasit si de Mihai Joiţa, iar Dani Coman, directorul sportiv,  a anuntat ca ar putea pleca si el de la gruparea din Giurgiu.

Astra Giurgiu sta pe un butoi de pulbere, dar poate ca mai sunt niscaiva banuti, pe care Chirurgul si Ana Maria Prodan i-au ochit!

” Reporter:  Astra Giurgiu v-a ofertat după această etapa ( a XV- din Liga1). Ce faceți, îi dați curs sau rămâneți la Călărași?
 Dan Alexa:  Am mai spus, vreau o echipă care să se bată pentru trofee și, răspund sincer, da, iau în calcul să plec! Luni mă voi vedea cu cei de la Călărași, trebuie să fie și ei de acord în cazul în care voi ajunge la un numitor comun cu cei de la Astra.” sursa : gsp.ro

PS. 1. Mai copii (suporteri calaraseni), omul se duce dupa banii, nu va mai cheltuiti bani si energia cu tot felul de bannere si mesaje. Pentru Alexa (si Ana Maria Prodan), Calarasiul a fost o mica „vacuta” de muls…the next level…the money comes!!

2. Sunt foarte curios, sa vad, sa stiu, daca F. Brisan (presedintele clubului Afc. Dunarea Calarasi) „ete barbat”, adica il pune pe Dan Alexa si-a lui Impresara sa plateasca clauza de reziliere a contractului?

5 gânduri despre “Lui Dan Alexa ii „pute” Dunarea!

  1. Imi doresc ca Alexa sa ramana la AFC Dunarea 2005 Calarasi pentru a continua treaba foarte buna pe care a facut-o pana acum. Echipa evolueaza de la o etapa la alta, castiga la capitolul incredere si are sanse mari sa se mentina in Liga 1 si la anul. Meritul principal pentru aceste rezultate ii apartine lui Alexa si jucatorilor. Cred ca pentru cariera lui Alexa mutarea la Astra nu este o optiune sanatoasa. La Calarasi este iubit iar echipa este pe o linie ascendenta cu sanse sa realizeze o mare performanta. Astra nu este intr-un moment bun iar la nivelul conducerii apele sunt destul de tulburi.

    Apreciat de 1 persoană

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.