Fotbal/ Dunarea-FCSB, Cupa Romaniei

 

Florin Brișan, președinte AFC Dunărea: „Ne așteaptă un examen dificil în Cupa României cu FCSB atât prin prisma jocului dar și al adversarului. Este o noutate și pentru noi. Ne așteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte știu eu au mai rămas în jur de 2000 de bilete pe care astăzi și mâine până la ora jocului le vom epuiza. Mă aștept și la un record de încasări pentru meciul de mâine.”
Alin Dobrosavlevici, jucător Dunărea: „Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la FCSB. Va fi un eveniment istoric pentru acest oraș, un meci în nocturnă. FCSB are un lot foarte bun. Atuul nostru este mâine publicul. Ne ajută foarte mult. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României.”

Dunărea Călărași va întâlni, azi, pe FCSB, în optimile Cupei României. Partida va reprezenta o premieră pentru fotbalul călărășean, întrucât se va juca pe lumină artificială. Va fi primul meci de fotbal din Călărași care se joacă cu nocturnă. Dunărea – FCSB se joacă joi de la ora 21.45.

Update 1:

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent în momentul în care pe stadion s-a făcut lumină. NOCTURNA pe Arena „Ion Comșa” este un vis devenit realitate pentru fotbalul călărășean.

Upadate 2:

Rezultat, Dunarea Calarasi- FCSB 2-1 (0-0). Au marcat Alin Seroni (min. 47), Alin Dobrosavlevici (min. 81)- Cristian (FCSB) min.82.

Dunrea Calarasi, se califica in sferturile de finala din Cupa Romaniei.

3 gânduri despre “Fotbal/ Dunarea-FCSB, Cupa Romaniei

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.