Sa nu-ti pierzi increderea in tine

 

Niciodata sa nu-ti pierzi increderea in tine pentru ca frica te va acapara si va ajunge sa iti paralizeze actiunile si viata.

Pentru ca nu stiu ca au resurse nenumarate, pentru ca nu si-au accesat si nu isi utilizeaza puterea interioara, oamenii sunt tematori, nesiguri, isi inabusa visurile si au tendinta sa se multumeasca cu putin, sa traiasca intre cadre fixe, in blazare, mediocritate si in limitare. Cel mai nefast scenariu este acela in care accepta compromisurile sau „capul plecat” pentru ca nu au incredere in ei insisi si le este frica de ceea ce poate sa le aduca necunoscutul.

Nu-ti sacrifica viata pe altarul fricilor din mintea ta, mai ales ca majoritatea nici macar nu sunt reale, ci inarmeaza-te cu o mentalitate de invingator si actioneaza in ciuda lor. Vei vedea ca, cu fiecare teama pe care o depasesti, devii din ce in ce mai puternic si mai increzator in tine.

Este normal sa simti frica, insa nu este normal sa depui armele si sa cedezi in fata ei. Infrunt-o, actioneaza si devino increzator in tine si in fortele tale.

Aceasta este calea omului intelept care se pretuieste pe sine suficient de mult incat sa isi doreasca sa traiasca in cel mai bun scenariu de viata pe care si-l poate imagina.

Meriti si poti mai mult!

sursa: Ursula Sandner

Un gând despre “Sa nu-ti pierzi increderea in tine

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.