Scaune de masaj

Scaune de masaj Irest

In urma cu ceva vreme, am fost intr-un mall din capitala noastra draga. Am intrat in acel mall si cu gandul de a ma relaxa un pic. Eram insotit de cativa amici, cu care vazusem un meci de fotbal. Acolo, intr-o anumita zona am vazut ceva interesant: scaune de masaj Irest, o chestie interesanta mi-am zis. De ce sa nu ma relaxez si eu un pic, ca nici nu costa mult. Un pret acceptabil. M-am apropiat de ele, m-am uitat o secunda si, m-am asezat, fara nicio ezitare, pe acel scaun cu masaj! Pot sa va spun, fara sa exagerez cumva, ca m-am simtit minunat. Daca nu ati beneficiat pana acum, de serviciile unui astfel de scaun special, va recomand cu multa caldura. Scaunul acesta reproduce miscarile unui maseur. Nu va puteti imagina ce relaxant poate fi.
Adevarul este ca daca mi s-ar fi povestit si mie, parca nu as fi fost atat de incantat ca acum, dupa ce am experimentat pe propria piele.

La drept vorbind sunt excelente si, sa ai acasa asa ceva, ar fi o minune. Dupa o zi de munca, de stat in stres, intr-o permanenta stare de incordare, sa vii acasa si sa te asezi pe un asemenea scaun de masaj, sa urmaresti un film documentar, in timp ce el isi face treaba, adica masajul de relaxare, este perfect. Ce sa mai zic, daca ar fi sa mai ai si-o problema medicala, zic ca-ti ia durerea cu mana, cum spune o vorba din popor.
Sa revin la ceea ce va spuneam la inceput, despre vizita la mall. Cand ne-am urcat in masina, sa ne intoarcem, unul din amici a inceput sa ne relateze faptul ca el are asa ceva acasa, dar nu il folosea. Nu credea ca poate fi atat de relaxant. Cum, a fost reactia noastra fireasca, tu ai asa ceva acasa si nu folosesti? Scaunul respectiv pentru relaxare, caci de el era vorba.
Toti am cazut de acord ca, daca am fi avut asa ceva, nu am fi renuntat la un asemenea scaun de relaxare pentru nimic pe lumea asta… nici chiar pentru un maseur sau o iubita care nu ar putea suplini cu brio functiile unui asemenea fotoliu. Starea de bine pe care ti-o da, nu poate fi redata in cuvinte.

 

Daca dispuneti de un buget adecvat si doritii scaune de masaj, la irest.store.ro, le gasiti pe cele mai ieftine. Poate fi modul cele mai placut sa te relazezi la tine acasa.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de-o zi relaxanta.

 

2 gânduri despre “Scaune de masaj

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.