Pot monta anvelope Windforce Performax pe masini 4×4?

Titlul-intrebare al articolului de fata are un raspuns pozitiv, conform etichetei europene, dar si argumentat prin rezultate obtinute in urma testarilor pe anvelope de vara realizate de diferite autoritati in domeniu. In continuare, va prezentam principalele puncte forte ale noii linii de cauciucuri pentru turisme si 4×4 Windforce Performax.  

Daca va ganditi sa alegeti anvelope 225/55/r18 Windforce Performax , va puteti astepta la performante satisfacatoare de rulare pe intregul parcurs al verii, la un randament kilometric ridicat si la deplasari fiabile, sigure si line.

Comportamentul unui vehicul si raspunsul la comenzile date volanului, atunci cand este montat un set complet de patru anvelope vara model Performax, poate fi descris drept exemplar, noua linie evidentiindu-se prin particularitati precum:

  • Prezinta o constructie radial, motic pentru care sunt anvelope recomandate pentru SUV si 4×4 .
  • Optimizarile la nivelul profilului imbunatatesc considerabil performantele de rulare pe suprafetele de carosabil umed. Sistemul ingenios de eliminare a apei acumulate la deplasarea pe vreme ploioasa prevede patru canale circumferentiale largi. In plus, favorizeaza o buna stabilitate in curbe si in linie dreapta, indiferent de conditiile meteo, pe intreaga durata a sezonului cald. La reducerea riscurilor asociate fenomenului de acvaplanare contribuie si santurile prezente in zona umerilor deschisi. Se integreaza in clasa C de aderenta.
  • Confort crescut, multumita unui nivel diminuat al zgomotului la rulare
  • Tractiunea este facilitata de adaugarea unor compusi speciali de cauciuc benzii de rulare ce contine totodata o densitate bogata de striatii.
  • Carcasa robusta asigura o durabilitate lunga.

Un gând despre “Pot monta anvelope Windforce Performax pe masini 4×4?

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.