Viata e simpla, oamenii o complica!

Viata este simpla, insa oamenii insista sa si-o complice inutil.

1O viata complicata se construieste pe compromisuri, iluzii, amagiri, decizii luate sunt influenta emotiilor de moment sau a mentalitatii celor din jur. Ne pierdem calea si, pentru a ramane pe drumul gresit, continuam sa facem si mai multe compromisuri, amagindu-ne ca ele ne vor ajuta sa ne fie mai bine. Dar niciodata nu ne este.

Surprinzator de multi oameni vad cu claritate toate acestea, insa continua in acelasi fel si apoi se plang de rezultate. Stiu exact ce nu le face bine, dar se lupta incercand sa schimbe realitatea evidenta. Nu reusesc, obosesc, devin frustrati si nefericiti.

Unii depun armele, se declara invinsi de viata, se resemneaza si spera ca macar in viata de apoi sa le fie mai bine.
Altii dau vina pe orice din exteriorul lor pentru situatia in care au ajuns, sunt plini de furie, ura si resentimente.

Mai sunt si altii care constientizeaza ca au ajuns sa traiasca in felul in care o fac din cauza alegerilor si deciziilor neinspirate. Si, oricat de greu le-ar fi sa (isi) recunoasca ca au gresit, o fac. Apoi spun „stop” la viata pe care au trait-o pana atunci si isi promit sa nu mai faca compromisuri, ci sa faca alegeri si sa ia decizii in care mereu se onoreaza si se respecta pe sine.

Se pun pe primul plan in viata lor si invata sa traiasca in armonie, liniste interioara si implinire. Nu le este intotdeauna usor, deoarece presiunea din exterior este mare, insa isi aduc aminte cum au trait si nu mai vor sa se intoarca acolo.

Ei sunt adevaratii eroi ai zilelor noastre si ei sunt cei care ar fi normal sa fie modele pentru oricine isi doreste sa traiasca cu adevarat, nu sa se lupte cu o viata complicata.

sursa: Ursula Sandner

3 gânduri despre “Viata e simpla, oamenii o complica!

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.