CSM Bucuresti, bronz in Final4

Csm Bucuresti a obtinut aseara medaliile de bronz, dupa ce a invins, in finala mica a Final4 Ligii Campionilor, de la Budapesta.

Unii considera un esec, altii contiuitate in marea performanta. Depinde din ce unghii priveste fiecare, dar este singura echipa feminina romaneasca cu doua prezente în Champions League si de doua ori prezenta în careul de asi . În actualul format cu Final4 de patru ani.

Vardar, echipa care a invins CSM-ul, a participat la toate edițiile si abia a prins finala. CSM in doua editii au si un titlu câstigat. Este un record absolut. Câte echipe de traditie si cu istoric în handbalul feminin european, nu ar dori doua prezente consecutive in Final4 ?

Revenind la meciurile de la Budapesta, sambata, fetele de la CSM,  au aratat ca atunci cand ceva este sa nu mearga, atunci nimic nu merge, cam asa a fost, acum nu stiu daca o fi contat si faptul ca Bella si Grubisic, au avut probleme medicale de la mancare, dar mai toate jucatoarele au arat, in prima repriza, de parca erau batute.

Duminica cu Buducnost, echipa a aratat altceva, adjudecandu-si finala mica a Ligii Campionilor, cu scorul de 26-20.

Ma repet, parerile sunt impartite si comentariile vor fi acide!

3 gânduri despre “CSM Bucuresti, bronz in Final4

    • Scuza-ma dar daca ai o asemenea parere inseamna ori ca nu intelegi handbalul ori o spui din rautate, in ambele cazuri te rog mai bine taci.

      Apreciază

  1. Corect! Pana acum romanii, sau unii romani au scris despre Gyor ca degeaba are 11 semifinale si 10 finale daca nu a castigat decat de doua ori. Acum faptul ca au castigat o data a devenit record? Gyor are 11 semifinale, 10 finale si doua cupe de Champions League! Dunaferr doua finale si o cupa. Veszprem 7 semifinale si 5 finale, din care 4 consecutive….Astea ce sunt? Super recorduri?

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.