Teamnet in Orient Mijlociu

Extindere Teamnet in Orient Mijlociu

temnet O stire publicata in cotidianul Evenimentul Zilei, a trecut neobservata. TeamNet Romania, parte a grupului Teamnet Group, va realiza in Orientul Mijlociu, in Oman, un sistem online pentru emiterea de autorizatii municipale. In acest proiect TeamNet Romania, va colabora cu Grupul Modern Information Technology LLC (ITON) si este parte a deciziei de extindere teamnet”.

Proiectul pe care TeamNet il implementeaza, are ca beneficiar Ministerul Municipalitătii Regionale si al Resurselor de Apa din Oman. La finalul acestuia vor fi digitalizate si optimizate peste 400 de tipuri de servicii si peste 700 de proceduri din diferite domenii: sanatate publica, salubrizare, exploatarea resurselor de apa si constructii. Solutiile implementate au ca rol intarirea transparentei decizionale, reducere birocratiei si facilitarea comunicarii cu cetateni.

In general, in Orientul Mijlociu si in mod special, in Oman, exista o preocupare privind tehnologizarea, solutiile software de infrastructura, fiind pe primul loc. Acest aspect este regasit si in sectoarele de business, din regiunea respectiva.

„Intrarea Teamnet în această regiune, precum și extinderea în toate piețele în care operăm, e un rezultat al muncii de 15 ani a echipei noastre din România și de la nivel internațional în a dezvolta soluții competitive, recunoscute global. Deși suntem la început de drum în anumite țări, cum e cazul Oman, într-o piață IT globală extrem de competitivă, estimăm rezultate în creștere la nivel internațional pentru Teamnet în acest an cu 70%, față de 2015”, sustine Bogdan Padiu, CEO la Teamnet Group.
TeamNet Group, are rolul cel mai important in implementarea acestui proiect prin realizarea sistemul central: Water Resource System, Technical Services System, Health Control System, Atlas GIS Services. De asemenea, vor oferi suport in procesul de migrare a datelor si a serviciilor de mentenanta.
Liderul de proiect Modern Information Technology LLC, va implementa portalul eServices, Mobile Application, Case Management precum si livrarea echipamentelor de hardware cu licente.

Modern Information Technology LLC, este principalul furnizor de echipamente hardware pentru Ministerul Comertului si Industriei din Oman, Ministerul Finantelor din Oman, Ministerul Afacerilor Externe din Oman si Ministerul justitiei din Oman.
De retinut ca, Grupul Teamnet, a avut in anul 2015, o cifra de afaceri de peste 110 milioane euro, in crestere cu 18% fata de anul 2014.

Un gând despre “Teamnet in Orient Mijlociu

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.