Fotbal: Nationala in 2016

Anul in care am pasit, aduce nationalei de fotbal, o revenire la masa celor bogati, dupa 8 ani de absenta.  Europenele din Franta, vor fi diferite pentru nationala care nu se mai bazeza pe un lider ci pe unitatea si solidaritatea intregului lot.

La Euro 2016, Romania va evolua in grupa cu Franta, Albania si Elvetia. Apararea a fost punctul forte al tricolorilor in preliminarii si va fi in continuare.

”Există un favorit, Franța. Dar întâlnim două echipe foarte bune, Elveția și Albania”, a declarat directorul tehnic UEFA Ionuț Lupescu.

La ultimul turneu final la care a participat, România, antrenata de V. Piturca, atunci, nu a reusit sa iasa din grupa. A incheiat pe locul trei, in spatele Olandei si Italiei, dar inaintea Frantei.

In meciul de deschidere al turneului final, vom juca cu echipa gazda, Franta si vom avea parte de o confruntare intre o echipa lenta, previzibila si care paseaza mult de-a latul terenului ( stilul lui Iordanescu) si o echipa cu un joc dinamic, in viteza, care paseaza din prima. O echipa mereu orientata spre atac, cu un stil de joc care noua nu ne convine deloc. De aceea optimismul afisat in lumea fotbalului romanesc, nu are suport in jocul nationalei conduse de Iordanescu.

2 gânduri despre “Fotbal: Nationala in 2016

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.