Cel mai bun pret la hidrofoare cu pompa submersibila

              Cel mai bun pret la hidrofoare cu pompa submersibila la shop-einstal

Luna trecuta, am raspuns invitatei facute de un vechi prieten, de a merge si de ai vizita noua sa locuinta.
Locuinta aceasta fiind de fapt o mica casuta de vacanta construita undeva pe malul drept al Dunarii, la marginea unei paduri de plopi, ramase in picioare, dupa „revolutia defrisarilor” din Romania. Intelegeti ca zona este numai una perfecta pentru construirea unei case de vacanta, datorita linistii si-a, aerului curat, departe de nebunia oraselor cu canicula si poluarea de nesuportat la orele unei amiezi de vara.

Sa revin la casa de vacanta a amicului meu! Casa nu-i deloc impunatoare, dar este construita cu mult gust, eleganta, parca ar fi desprinsa din cartile cu povesti.
Casa este un proiect personal al prietenului meu, constructia fiind realizata in regie proprie din lemn masiv asezata pe o fundatie din beton. De aceea vara este destul de racoroasa! Lemnul a fost folosit atat la finisajul interior cat si la cel exterior. Peretii sunt dubli la o distanta destul de mica. este o casa in stil rustic. Izolatia fiind una destul de buna, se poate locui si iarna in ea.
Initial, din discutia avuta, casa s-a dorit a fi o mica pensiune pe malul Dunarii, pentru pasionatii de pescuit si de vanatoare, dar datorita lipsei de finantare a proiectului si a unui drum ce devine iarna impracticabil, ea a fost transformata intr-o casa de vacanta!
Pentru ca ia ramas teren liber, amicul a plantat si-o livada de ciresi si caisi. Mai are, insa de asteptat pana va rodi! Iar pe restul suprafetei are o mica gradina de legume pe care o uda, folosind aceeasi apa din putul forat, cu aceeasi pompa cumparata de la shop-einstal la cel mai bun pret la hidrofoare cu pompa submersibila, sperand astfel ca-si va recupera macar o parte din investitie!
Deci, alimentarea cu apa pentru casa si gradina se face dintr-un put forat, avand un hidrofor cu pompa submersibila, iar evacuarea apelor uzate se face intr-o fosa!
Habar n-am daca isi va recupera investitia, dar casa si zona face toti banii! Pentru cei care iubesc, desigur natura! Si, cum eu sunt unul dintre acestia, ma bucur sa constat ca cineva alege aceasta zona pentru o mica casa de vacanta….mai ales acum cand stresul oraselor aglomerate ne face sa ne indreptam spre locuri izolate, adevarate oaze de liniste, de relaxare si sanatate. Muncim mult si din greu. zi de zi si cred eu ca o astfel de casuta, te scoate din cotidian si te duce intr-o alta lume.
Una peste alta vizita de luna trecuta a fost una placuta si la sfarsit s-a lasat si cu un mic gratar cu peste din Dunare:)

Asadar, cel mai bun pret la hidrofoare cu pompa submersibila…il gasiti la shop-einstal.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.