Ultima etapa din Turul Frantei!

Thibaut Pinot a castigat etapa a 20-a din Turul Frantei in timp ce britanicul Chris Froome si-a pastrat tricoul de lider al clasamentului general. Eurosport va transmite Live integral ultima etapa din Turul Frantei, maine de la ora 15.00.

Superba etapa a 20-a! Felicitari, de pe acum acestor minunati sportivi, care timp de 3 saptamani s-au luptat barbateste cu multi km. si cu propriile slabiciuni uneori. Multumesc si echipei de comentatori care cu multi ani in urma mi-au trezit interesul pentru acest sport.

Felicitari tuturor acum cand ne apropiem de finalul unei noi editii a „Le Tour de France”.Mult succes maine pentru sprinteri!

7 gânduri despre “Ultima etapa din Turul Frantei!

  1. Mi-a placut Turul ..peisaje minunate, localitati pitoresti si interesante, meniuri alese , lupta din ultimele etape , efortul ciclistilor , chiar si comentarile ….pe Banciu si Naum de acum ceva ani radeam mai mult ,dar si dormeam mai bine !

    Apreciază

  2. In cazul in care Contador nu venea cu cei aprox. 3500 de km in picioare din GIRO, altfel ar fi stat lucrurile!! Toti ceilalti au asteptat TDF (incalzindu-se un pic prin Dauphine) Asta este !! Alberto a incercat ceva fabulos, dar nu a reusit (a mai avut si ghinion in TDF). Este si el OM !! Tot respectul !! emoticon smile

    Apreciat de 1 persoană

  3. Câștigătorul a fost desemnat,Nairo este marele perdant…cu tot corul de lăudători,…defilarea de mâine este o palmă pentru francezi cu toți câștigătorii lor de etape…Eu tot mai sper să câștige un francez turul lor…transferați-l la Sky….!!

    Apreciază

  4. O etapa foarte animata, pacat ca Movistar a avut de aparat interesele a doi ciclisti. Quintana avea o sansa reala la tricoul galben daca ataca cu cateva zile inainte. Si pacat de Nibali, cred ca arata altfel daca era in grupul tricoului galbem inainte de ultima catarare

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.