Lucky Studio Iasi, videochat legal

33Scriam zilele trecute pe un alt blog despre pudismul poporului roman si modul in care ocoleste anumite subiecte. Sexul, de pilda, exista, dar vai de cei care  promoveaza  asa  ceva  sau  discuta.  Azi,  discutia  despre videochat e legata de miturile create in jurul acestei chestiuni. La noi, ca si afara, exista studiouri de videochat. Cu bune si cu rele, eu voi insira cateva chestiuni legate de aceastea.

In  primul rand,  videochatul  nu  este  o  activitatea  ilegala.  Lucky Studio Iasi, este un exemplu in acest sens. Cine sustine ilegalitatea unei asemenea activitati spune o tampenie. Amazing-Earring-Styles-Most-Men-Like-on-Women1

A compara un studio de videochat cu altceva, depaseste imaginatia unui om normal si informat al anului 2015. Poate ca unii au anumite interese ca aceasta activitate sa fie trecuta pe lista activitatilor ilegale, e si asta o idee.Videochatul nu e prostitutie. Daca ar fi asa, ar fi fost interzisa printr‐o lege.In  al  doilea rand,  exista  o  categorie,  aparuta  mai recent,  care sustine  ca  videochatul  n‐ar  prea  avea succes la noi, ci doar prin strainatate si, ca pe aici pe plaiurile mioritice, ar cam da faliment studiourile de videochat.

Eu  cred  ca atunci  cand nu mai ai argumente, se trece  la  inventarea de stiri. Iar ceea ce am spus in acest punct seamana cu o stire inselatoare. Punct!

Pe ceea ce v‐am aratat la cele doua puncte voi continua, acum, vorbind despre meseria de model videochat. Asadar:

1. Avem, in primul rand, un apect al legalitatii.Tot ce fac modelele de videochat intr‐un studio este legal. Contract, taxe si impozite la stat, etc.Meseria de model de videochat nu difera cu nimic fata de o alta meserie, de la noi. Diferenta e la venituri, in favoarea modelului de videochat.

2. Avem, in al doilea rand, un aspect al moralitatii

222La acest punct lucrurile sunt oarecum relative. Nu sunt un moralist, dar, din cate mai stiu, un model de videochat nu va arde in flacarile iadului, deoarece exista o diferenta mare intre videochat si prostitutie.

Daca va ajunge in iad, sigur, nu pentru asta va ajunge!

Asadar: Videochatul are succes si la noi. Lucky Studio Iasi este exemplul viu. Daca sunt persoane  care au o alta parere,  cu argumente,  contrar a ceea  ce sustin eu  in acest  articol, pot sa se exprime  liber.Comentariile sunt  la discretie!  Si, daca spuneam  la  inceputul  articolului  ca suntem un popor pudic, poate  asa  vom reusi sa depasim aceasta etapa, a pudismului.

9 gânduri despre “Lucky Studio Iasi, videochat legal

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.