Tainuirea si dezvelirea Fetei Creatorului(2)

2. DESCRIEREA DEZVALUIRII FETEI

Insa, de indata ce persoana descopera condimentul – Lumina pe care o absoarbe in trupul sau – prin intarirea in credinta fata de Creator, ea va merita Calauzirea cu Fata Lui dezvaluita. Asta inseamna ca Divinitatea se comporta fata de persoana in acord cu Numele Sau, Divinitatea care Face Bine.

Astfel (descriere), persoana primeste bine din abundenta si pace adanca de la Creator si este mereu multumita. Asta se intampla pentru ca obtine traire cu usurinta si din plin, fara sa mai experimenteze necazuri sau presiune, nu mai cunoaste boala, este deosebit de respectata de oameni, duce la capat orice plan are in minte, fara efort si reuseste in tot ce-si propune.

Si cand doreste ceva, persoana se roaga si primeste imediat raspuns, caci El raspunde la orice cerere Ii este adresata Lui si nicio rugaciune nu este respinsa. Cand persoana este puternica in fapte bune, reuseste chiar mai multe si cand este neglijenta, are succes proportional cu caderea.

Toate cunostintele persoanei sunt cinstite, cu venituri bune si sanatoase. Sunt deosebit de respectate in ochii oamenilor si nu au nicio grija. Sunt linistite intreaga zi si in fiecare zi. Sunt destepte, corecte si persoana se simte binecuvantata sa se afle intre ele.

In mod contrar, toate cunostintele sale care nu urmeaza calea Torei au un trai saracacios, probleme cu datoriile si nu reusesc sa aiba niciun moment de liniste. Sunt bolnave, sufera si total lipsite de respectul oamenilor. Ele par fara minte, nemanierate, haine si crude cu oamenii, necinstite si atat de lingusitoare incat este de nesuportat sa se afle cineva alaturi de ele.

Numele Lui ne arata ca El este binevoitor cu toate creaturileSale, in toate formele, pentru bunastarea acestora, suficient pentru fiecare primitor din randul celor dinIsrael. Cu siguranta, placerea unuia nu este asemeni placerii altuia. De exemplu, cineva care se angajeaza in intelepciune, nu se va bucura de onoare si bogatie si cineva care nu va porni pe calea intelepciunii nu se va bucura de marile realizari si inventii in intelpciune. Astfel, El daruieste bunastare si onoare unuia si realizari extraordinare in intelepciune, altuia.

Cererea cuiva de a deveni mai puternic in credinta in Calauzirea Lui asupra lumii in timpul perioadei de tainuire, il duce catre contemplarea cartilor, Torei si sa coboare din acestea Lumina si sa inteleaga cum isi poate intari credinta in Calauzirea Lui. Aceste iluminari si observatii pe care cineva le primeste prin Tora, sunt numite condimentul Torei. Cand acestea se aduna intr-o anumita masura, Creatorul se indura de persoana si pogoara asupra sa spiritul de Sus, asta este, Abundenta Preainalta.

 

continuarea in articolul de maine…

13 gânduri despre “Tainuirea si dezvelirea Fetei Creatorului(2)

  1. L’entrepreneur doit être een mesure de tisser vos idées dans la planche à dessin de sorte que quand ils commencent à ddessiner les plans
    de votre maison, vous obtenez de voir si l’entrepreneur compris votre vision et a réussi à mettre vos idées dans
    les plans de construction . Vous pourriez avoir besoin d’un serveur de
    RPG, vous peut-être bespin de jeu dans une anarchie
    sans règles ou vous voulez peut-être civilité . Qui a jamaais su see promener et clic droit pourrait
    très bien être tellement amusant .

    Apreciază

  2. Just desire to say your article is as surprising. The clearness on your post is simply nice and that i can assume you’re knowledgeable in this subject.

    Fine along with your permission allow me to grasp your
    RSS feed to stay up to date with approaching post.
    Thank you 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.