Vacanta cu masina de la SWISO Rent A Car Bucuresti

Azi, va voi spune ca nu este nicio rusine sa apelezi la o firma de inchiriat masini atunci cand ramai in pana. Nu in pana de idei ci in pana de motor cu masina. Stiu, este un lucru foarte neplacut, dar se intampla atunci cand te astepti mai putin. E si mai neplacut daca defectiunea masini este una destul de grava si necesita sa o duci la service pentru cateva zile. Invatat sa alergi, cu masina pentru ati rezolva diferitele probleme sau pentru a ajunge la servici, defectiunea masini personale devine o problema destul de grava. Nu mai zic, ca se poate intampla aceasta „minune” in momentul in care ti-ai planificat o excursie!

Sau, ma rog, ar fi daca nu ar exista firmele de inchiriat masini ca ce-a pe care am descoperit-o, in mediul online: Swiso Masini de inchiriat. Am intrat pe pagina firmei si am vazut ca preturile sunt bune. Si, masinile sunt OK!

Nu stiu daca vreunul dintre voi a trecut printr-o asemenea situatie, eu DA! In urma cu un an ma pregateam de vacanta si batranul FORD Focus, a cedat. Am apelat la o astfel de firma si pentru o saptamana de vacanta, masina inchiriata, l-a inlocuit pe batranul si bolnavul meu Ford Focus, de la acea vreme. Intre timp el are un nou proprietar, iar eu pentru vacanta din aceasta vara, care se apropie cu pasi grabiti, m-am gandit sa apelez pentru masini ieftine de inchiriat in Bucuresti , la SWISO Rent A Car Bucuresti.

Ei, acum intelegeti de ce am navigat prin mediul online. Am ramas fara masina si caut una sa o inchiriez. Momentan m-am oprit la un FORD FIESTA 1.4 DCI- Autoturismul este asigurat CASCO si RCA, are ROVINIETA si este fara limita de kilometri.

Ca si sfat: E bine ca in agenda telefonica a dumneavoastra sa aveti numarul unei firme de inchiriat masini, deoarece niciodata nu se stie ce se poate intampla ! Da, stiu si eu proverbul romanesc: ” tot patitul este priceput”. Mi se potriveste, dar eu recunosc:)

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o vacanta frumoasa si nu uitati sa va documentati detalii aici . Nu stiti niciodata cand va poate scoate dintr-o situatie neplacuta.

6 gânduri despre “Vacanta cu masina de la SWISO Rent A Car Bucuresti

  1. Da sunt de incredere recomand tuturor prietenilor mei sa inchirieze de la Swiso pentru ca au locatii in mai multe orase din tara si sunt extrem de flexibili pentru o firma de rent a car. Preturile sunt foarte mici in comparatie cu ce gesesti la firmele mari.

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.